ЗИЗИ - ЗЕЛЕНЧЕНКО ООД
Вторник, 2 Юни 2020
Продукти: Отопление
Отопление
Продукти: Газификация
Газификация
Продукти: Климатизация
Климатизация
Продукти: Соларни инсталации
Соларни инсталации
НАЧАЛО ЗА ФИРМАТА ИЗПЪЛНЕНИ ОБЕКТИ ПРОДУКТИ ПРОМОЦИИ КОНТАКТИ

Отопление > Бойлери и буферни съдове > BOSCH > Проточни бойлери


Отопление

Therm 4000 O


Цена: 449.00 лв.
Категория: Проточни бойлери


Малък, незабележим
и надежден.

В производството на тези малки уреди е вложен технологичен ноу-хау и иновативни материали, за да бъде постигната възможно най-голяма икономичност, екологичност, качество и надеждност.

Предимствата накратко:

  • Автоматично регулиране на дебита на газ спрямо водния дебит за поддържане на постоянно висока температура (модулация)
  • Гарантирана безопасност, подсигурена от термоелектрически датчик за изгасване на пламъка, както и температурен ограничител, предпазващ топлообменника от прегряване
  • Компактни размери
  • Алтернативи за гориво: пропан-бутан или природен газ

 

Широки възможности за приложение

Проточните бойлери Therm 4000 O са настроени за работа с пропан-бутан, което ги прави интересна алтернатива за подгряване на вода за вилни къщи и отдалечени местности без друга икономична алтернатива за решаване на захранването с топла вода. Освен това могат да бъдат преоборудвани за работа на газ и да осигурят топла вода в жилища, в които отоплителната инсталация е отделена от подгряването на битова вода.

Незабавна наличност на топла вода

Обслужването е максимално улеснено – при пускането се натиска едновременно бутона а включване и този на пиезо-запалката. Щом пламне горелката, Therm 4000 O е готов за употреба. При отварянето на кранчето веднага потича топла вода.

Икономичност и надеждност

Therm 4000 O разполага с автоматично регулиране на мощността. Това означава, че притокът на газ се регулира автоматично спрямо желаното количество вода. Дори при малък дебит и ниско налягане се постига комфортен добив на топла вода.

Безопасната работа е гарантирана от една страна от температурен ограничител, предпазващ топлообменника от прегряване и от друга от димоотводно обезопасително устройство, което изключва уреда в случай, че димоотвода прояви смущения.