ЗИЗИ - ЗЕЛЕНЧЕНКО ООД
Неделя, 2 Октовмри 2022
Продукти: Отопление
Отопление
Продукти: Газификация
Газификация
Продукти: Климатизация
Климатизация
Продукти: Соларни инсталации
Соларни инсталации
НАЧАЛО ЗА ФИРМАТА ИЗПЪЛНЕНИ ОБЕКТИ ПРОДУКТИ ПРОМОЦИИ КОНТАКТИ

Газификация > Газови котли > Термоуправления > Стайни термоуправления > BOSCH


Газификация

Стайно термоуправление Control CТ 100 с Wifi управление


Цена: 505.00 лв.
Категория: BOSCH


 

Интелигентен 
WiFi - регулатор

Монтиран на стената сензорен екран с атрактивен дизайн в комплект с лесно за използване интернет приложение с комфортна функционалност - това е иновативният терморегулатор Control СТ100. С него не само управлявате удобно своето газово отопление и топла вода, но също така пестите енергия. И най-хубавото: можете да го използвате на практика за всички кондензни газови котли Bosch.

 

Описание

Bosch Control CT100 е интелигентно WiFi управление за отопление и гореща вода.

Интелигентен и добре изглеждащ

Интелигентното управление на Bosch Control позволява на потребителите "интелигентен разговор" с котела и неговите функции. Това позволява постигането на по-висока енергийна ефективност, включително:
• Управление по товар на отоплителния контур и управление по външна температура спомагат за намаляване на температурата на котелната вода с цел повишаване на ефективността, което води също така и до повишен потребителски комфорт.
• За разлика от други смарт управления, Bosch Control позволява управлението и на настройките за битова гореща вода, което води до допълнителни икономии на енергия и по-висок комфорт.
• Графично представените данни за консумацията на газ също така могат да Ви помогнат за лесното оптимизиране на системата и за постигане на по-големи икономии.

Универсален и атрактивен

Bosch Control предлага интуитивен интерфейс и модерен дизайн и така гарантира лесната употреба чрез използването на вградения сензорен дисплей на управлението или чрез мобилното приложение. • С предварително зададен седмичен график на работа, който лесно може да се адаптира според индивидуалните нужди. • С опция за избор на режим "ваканция", който изисква единствено въвеждането на началната и крайна дата. • Заедно управлението се доставя ръководство за монтаж и ръководство на потребителя, също така на разположение е полезен видеоматериал в приложението, който предоставя повече подробности за специфични функции.

Сигурност на данните

Всички данни от вашия отоплителен уред се съхраняват в терморегулатора и на вашия смартфон. Няма външно съхраняване на данните. Трети лица нямат достъп до вашите данни. Комуникацията на данни се прави криптирано по интернет.

 

Предпоставка за използване Control CT 100 е връзка с интернет. Освен това, за да управлявате приложението е необходим Apple (R) или Android смартфон. Можете да използвате приложението паралелно на различни устройства. Всички данни от вашата отоплителна система се съхраняват в терморегулатора и на вашия смартфон. Няма външно съхраняване на данни. Следователно трети страни нямат достъп до вашите данни. Комуникацията на данни се извършва криптирано и така е особено безопасна.