ЗИЗИ - ЗЕЛЕНЧЕНКО ООД
Неделя, 2 Октовмри 2022
Продукти: Отопление
Отопление
Продукти: Газификация
Газификация
Продукти: Климатизация
Климатизация
Продукти: Соларни инсталации
Соларни инсталации
НАЧАЛО ЗА ФИРМАТА ИЗПЪЛНЕНИ ОБЕКТИ ПРОДУКТИ ПРОМОЦИИ КОНТАКТИ
ПРОМОЦИИ

Адиабатен охладител BREEZAIR

 

Breezair - произведен в Австралия

Използването на адиабатни охладители позволява охлаждането на големи площи и охлаждане на открито, като  Breezair използват до 90% по-малко енергия в сравнение с конвенционалните системи за климатизация. 

 Отдавана мощност- 14 Kw= 48 000 Btu, консумирана мощност - 1.150 Kw. Подходящ за охлаждане до 120 м2.

BREEZAIR са по-ефективни от конкурентни подобни продукти със своите до 95% ефективност на насищане. За сравнение повечето Азиатски производители достигат едва 80%, което води до по-висока изходяща температура на охладения въздух.

Мобилен климатик от изпарителен тип. Снабден със сто литров резервоар за вода, достатъчна за 8 часа непрекъсната работа. Достатъчно е да се постави на избраното място и практически е готов за работа. Може да бъде подвързан и към водопровод или да се пълни ръчно.

Ефективен за охлаждане на различни помещения: шатри, палатки, фабрики, магазини, спортни зали, складове, ферми и птицеферми, хлебопекарни...., както и на открити площи - градини на ресторанти, спортни площадки, тенис кортове, заведения за хранене и т.н.

Често има необходимост от охлаждане на конкретни участъци  от големи помещения, където има повече хора -  серия ЕА е изключително подходящо решение за зоново охлаждане. Подходящ за охлаждане на площ до 120 м2.