Продукти

Филтри

Категории

Производители

Вид

Caleffi

Caleffi Изображение

Производител и търговец на иновативни продукти за приложения за отопление, охлаждане, водопровод и процеси. Нашата експертиза е контролът на температурата, налягането и потока на течности на водна основа. Нашите продукти варират от контролни вентили, балансиращи устройства и превключватели на потока до зонови релета и топломери.

Групата има 1340 служители по целия свят и дистрибутира в над 90 държави с отчетен оборот над 318 милиона евро през 2020 г. Центърът за проучвания и изследвания CUBOROSSO (REDCUBE) и автоматичният вертикален склад MAV, който гарантира още по-бърза доставка и по-точна доставка, са допълнителни якостни точки. Групата се състои от четири собствени компании (CALEFFI, PRESSCO, RDZ, CRISTINA), две контролирани компании с различни марки (ALTECNIC, ALLVALVE) и девет клона. 

Caleffi е член на Европейската асоциация CEIR (Индустрия за кранове и вентили)  и Италианската асоциация AVR (Valvole e Rubinetti) .

Caleffi

Производител и търговец на иновативни продукти за приложения за отопление, охлаждане, водопровод и процеси.   Нашата експертиза е контролът на температурата, налягането и потока на течности на водна основа.   Нашите продукти варират от контролни вентили, балансиращи устройства и превключватели на потока до зонови релета и топломери. Групата има 1340 служители по целия свят и дистрибутира в над 90 държави с отчетен оборот над 318 милиона евро през 2020 г. Центърът за проучвания и изследвания CUBOROSSO (REDCUBE) и автоматичният вертикален склад MAV, който гарантира още по-бърза доставка и по-точна доставка, са допълнителни якостни точки.   Групата се състои от четири собствени компании (CALEFFI, PRESSCO, RDZ, CRISTINA), две контролирани компании с различни марки (ALTECNIC, ALLVALVE) и девет клона.  Caleffi е член на Европейската асоциация   CEIR (Индустрия за кранове и вентили)    и   Италианската асоциация AVR (Valvole e Rubinetti)   .
Сравнение на продукти