Продукти

Филтри

Категории

Ценови диапазон

Производители

Вид

Екотерм Проект

Екотерм Проект Изображение

Екотерм Проект ЕАД е създадена през 2008, като изследователска и развойна фирма в областта на енергийната ефективност и оползотворяването на възобновяеми енергийни източници – алтернативни, иновативни и екологични продукти и системи, оползотворяващи дървесна биомаса. Дейностите във фирмата са насочени към получаване на висококачествен краен продукт на най-справедлива цена.
Собственото производство на Екотерм Проект включва широка гама високоефективни пелетни котли, котли на дърва, дървесни пелети и чипс, пелетни камини, комбинирани котли на дърва и пелети, както и широка гама горелки, включително пелетни горелки и горелки, изгарящи успешно прина и слънчогледови пелети.

Екотерм Проект

Екотерм Проект ЕАД е създадена през 2008, като изследователска и развойна фирма в областта на енергийната ефективност и оползотворяването на възобновяеми енергийни източници – алтернативни, иновативни и екологични продукти и системи, оползотворяващи дървесна биомаса. Дейностите във фирмата са насочени към получаване на висококачествен краен продукт на най-справедлива цена. Собственото производство на Екотерм Проект включва широка гама високоефективни пелетни котли, котли на дърва, дървесни пелети и чипс, пелетни камини, комбинирани котли на дърва и пелети, както и широка гама горелки, включително пелетни горелки и горелки, изгарящи успешно прина и слънчогледови пелети.
Сравнение на продукти