Продукти

Филтри

Категории

Производители

Вид

EPATO

EPATO Изображение

„ЕВРОТЕРМ ИНЖЕНЕРИНГ“ работи успешно на Българския пазар от 2007 година.

Фирмата е инженерингов и търговски център, предлагащ пълен комплекс от услуги в областта на проектирането и изпълнението на отоплителни, газови, климатични, слънчеви инсталации, съоръжения за енергийно оползотворяване на биомаса.

Компанията е официален дистрибутор на много водещи български и чуждестранни производители.

Съвместното ни сътрудничество е довело до успешно осъществяване на много проекти, а чуждият опит създава допълнително самочувствие за реализиране и на най-претенциозните задания.

Екипът на нашата компания е съставен от млади, енергични и можещи специалисти. Те са готови да разрешат и най-сложния казус, за да Ви помогнат при избора на подходящата система за поддръжка на микроклимата на Вашата сграда.

Позиционирани на инженеринговия пазар от 2007 г., успяхме да спечелим доверието на огромен брой клиенти, което помага на компанията да се развива успешно.

Нашият екип непрекъснато се усъвършенства – посещават се курсове и обучения, които ни позволяват винаги да сме в крак с пазарните тенденции и да сме запознати с най-новите технологии.

Желаете ли да живеете в дом, който да бъде съобразен с най-съвременните изисквания за  здравословен и благоприятен климат, автоматизация и управление?Вие сте на правилното място!

Свързвайки се с нас, ангажиментите Ви и всички проблеми, свързани с проектирането, избора и монтажа на оборудването, отпадат.

Нашият екип ще изготви индивидуален проект на бъдещата система, съобразен с архитектурата и оформлението на Вашия дом, след което ще предприемем неговото изпълнение. 

Ние предлагаме цялостно решение относно избора на отоплителна, вентилационна или климатична система, така че да достигнем максимално добри условия на микроклимат във вашия дом или офис. 

EPATO

„ЕВРОТЕРМ ИНЖЕНЕРИНГ“ работи успешно на Българския пазар от 2007 година. Фирмата е инженерингов и търговски център, предлагащ пълен комплекс от услуги в областта на проектирането и изпълнението на   отоплителни, газови, климатични, слънчеви инсталации, съоръжения за енергийно оползотворяване на биомаса . Компанията е официален дистрибутор на много водещи български и чуждестранни производители. Съвместното ни сътрудничество е довело до успешно осъществяване на много проекти, а чуждият опит създава допълнително самочувствие за реализиране и на най-претенциозните задания. Екипът на нашата компания е съставен от млади, енергични и можещи специалисти. Те са готови да разрешат и най-сложния казус, за да Ви помогнат при избора на подходящата система за поддръжка на микроклимата на Вашата сграда. Позиционирани на инженеринговия пазар от 2007 г., успяхме да спечелим доверието на огромен брой клиенти, което помага на компанията да се развива успешно. Нашият екип непрекъснато се усъвършенства – посещават се курсове и обучения, които ни позволяват винаги да сме в крак с пазарните тенденции и да сме запознати с най-новите технологии. Желаете ли да живеете в дом, който да бъде съобразен с най-съвременните изисквания за  здравословен и благоприятен климат, автоматизация и управление?Вие сте на правилното място! Свързвайки се с нас, ангажиментите Ви и всички проблеми, свързани с проектирането, избора и монтажа на оборудването, отпадат. Нашият екип ще изготви индивидуален проект на бъдещата система, съобразен с архитектурата и оформлението на Вашия дом, след което ще предприемем неговото изпълнение.  Ние предлагаме цялостно решение относно избора на отоплителна, вентилационна или климатична система, така че да достигнем максимално добри условия на микроклимат във вашия дом или офис. 
Сравнение на продукти