Продукти

Филтри

Категории

Ценови диапазон

Производители

Вид

Euroacque

Euroacque Изображение

EUROACQUE от Убалдо Борди е родена в Пиаченца през 1978 г., една от първите компании, които дават началото на пречистването на вода в Италия. Първоначално централата се намираше в Пиаченца на Виа Скалабрини, а впоследствие, през 1981 г., се премести в I Casoni di
Podenzano в провинция Пиаченца.

От септември 2002 г. Euroacque има ново седалище в Нивиано ди Ривергаро, новата сграда е в състояние да отговори на новите производствени и логистични нужди. През 2007 г. името на компанията се променя и се ражда EUROACQUE SRL.

Новото поколение навлиза с Паоло и Еухенио Борди.
През септември 2008 г. приключи разширението на новата централа с увеличаване на складовата база и изграждането на нов монтажен отдел. През 2009 г. Euroacque получи сертификат ISO 9001 / UNI EN ISO: 2008 с цел „Проектиране, производство, помощ и ремонт на компоненти и системи за първично пречистване на вода“.

През 2010 г. Euroacque разширява своите търговски и технически офиси с изграждането на нова структура и наемането на нови човешки ресурси. В края на 2010 г. бяха построени новата лаборатория за химичен анализ и новата производствено/складова площ, запазена за химическото направление.

През двугодишния период 2014/2015 складовата площ се удвои, което позволява по-голямо съхранение на компоненти и продукти.
Производствените линии също са подобрени и увеличени, за да се справят с бързото развитие на водния сектор (нови продукти, нови разпоредби, нови изисквания, наложени от пазара).

Ние произвеждаме и търгуваме с продукти и устройства за пречистване на вода.

Ние работим като производители в сектора за първично пречистване на вода на национално и международно ниво. (ISO 9001: 2008 сертифицирана система)

Ние доставяме продукти за домашни, промишлени, технически и
медицински приложения за всякакъв обем вода, необходим, следвайки всички фази на
изграждането на системата, от фазата на анализ и проектиране, до фазата на производство и тестване, като се има предвид развитието на технологиите, спестяванията и регламенти.

Производството и търговията на продуктите включва:
ЛИНИЯ ВОДОПРЕЧИСТИТЕЛНИ УСТРОЙСТВА и ЛИНИЯ
ХИМИЧЕСКИ ПРОДУКТИ ЗА ПРЕЧИСТВАНЕ НА ВОДА.

Euroacque покрива 100% от италианския пазар благодарение на капилярна мрежа от агенции (общо 40), чрез усъвършенствано следпродажбено обслужване, гарантирано от над 200 квалифицирани центъра за техническа помощ, присъстващи на цялата национална територия, актуализирани от компанията с периодични курсове на обучение.

Чрез дистрибутори в различни европейски и неевропейски страни Euroacque изнася за: Франция, Испания, Гърция, Румъния, Унгария, Чехия, Словакия, Германия, Белгия, Швейцария, Египет, Кувейт, Полша, Казахстан, България, Алжир, Тунис, Кипър, Бразилия.

Структурата и продуктите непрекъснато се развиват, многобройните патенти са доказателство за непрекъсната воля да се отговори по-добре на нуждите на все по-внимателните клиенти. Euroacque е част от търговската асоциация Aqua Italia - ANIMA.

Euroacque

EUROACQUE от Убалдо Борди е родена в Пиаченца през 1978 г., една от първите компании, които дават началото на пречистването на вода в Италия.   Първоначално централата се намираше в Пиаченца на Виа Скалабрини, а впоследствие, през 1981 г., се премести в I Casoni di Podenzano в провинция Пиаченца. От септември 2002 г. Euroacque има ново седалище в Нивиано ди Ривергаро, новата сграда е в състояние да отговори на новите производствени и логистични нужди.   През 2007 г. името на компанията се променя и се ражда EUROACQUE SRL. Новото поколение навлиза с Паоло и Еухенио Борди. През септември 2008 г. приключи разширението на новата централа с увеличаване на складовата база и изграждането на нов монтажен отдел.   През 2009 г. Euroacque получи сертификат ISO 9001 / UNI EN ISO: 2008 с цел „Проектиране, производство, помощ и ремонт на компоненти и системи за първично пречистване на вода“. През 2010 г. Euroacque разширява своите търговски и технически офиси с изграждането на нова структура и наемането на нови човешки ресурси.   В края на 2010 г. бяха построени новата лаборатория за химичен анализ и новата производствено/складова площ, запазена за химическото направление. През двугодишния период 2014/2015 складовата площ се удвои, което позволява по-голямо съхранение на компоненти и продукти. Производствените линии също са подобрени и увеличени, за да се справят с бързото развитие на водния сектор (нови продукти, нови разпоредби, нови изисквания, наложени от пазара). Ние произвеждаме и търгуваме с продукти и устройства за пречистване на вода. Ние работим като производители в сектора за първично пречистване на вода на национално и международно ниво.   (ISO 9001: 2008 сертифицирана система) Ние доставяме продукти за домашни, промишлени, технически и медицински приложения за всякакъв обем вода, необходим, следвайки всички фази на изграждането на системата, от фазата на анализ и проектиране, до фазата на производство и тестване, като се има предвид развитието на технологиите, спестяванията и регламенти. Производството и търговията на продуктите включва: ЛИНИЯ ВОДОПРЕЧИСТИТЕЛНИ УСТРОЙСТВА и ЛИНИЯ ХИМИЧЕСКИ ПРОДУКТИ ЗА ПРЕЧИСТВАНЕ НА ВОДА. Euroacque покрива 100% от италианския пазар благодарение на капилярна мрежа от агенции (общо 40), чрез усъвършенствано следпродажбено обслужване, гарантирано от над 200 квалифицирани центъра за техническа помощ, присъстващи на цялата национална територия, актуализирани от компанията с периодични курсове на обучение. Чрез дистрибутори в различни европейски и неевропейски страни Euroacque изнася за: Франция, Испания, Гърция, Румъния, Унгария, Чехия, Словакия, Германия, Белгия, Швейцария, Египет, Кувейт, Полша, Казахстан, България, Алжир, Тунис, Кипър, Бразилия. Структурата и продуктите непрекъснато се развиват, многобройните патенти са доказателство за непрекъсната воля да се отговори по-добре на нуждите на все по-внимателните клиенти.   Euroacque е част от търговската асоциация Aqua Italia - ANIMA.
Сравнение на продукти