Продукти

Филтри

Категории

Ценови диапазон

Производители

Вид

FONDITAL

FONDITAL Изображение

Изящният бял цвят се постига чрез двоен процес на боядисване, който гарантира яркостта и целостта на радиатора през времето:
– Първият етап се състой в нанасяне на покритие чрез анафореза- това боядисване осигурява по-добро сцепление по цялата повърхност на радиатора, което прави неговото качество и цвят непроменими във времето.
– Вторият етап е нанасяне на епоксидно прахово покритие, което придава стандартния бял цвят RAL 9010, което прави всяка отделна секция същия нюанс и яркост, както останалите, осигурявайки перфектно съвпадение на цвета, дори когато сглобяваните секции са от различни батерии.

Техническите свойства на използвания алуминий правят нашите радиатори съвместими с всички тенденции и технологии в съвременното нискотемпературно отопление. Те се комбинират идеално с кондензни газови котли и термопомпи, и са се доказали като перфектно решение, както при замяна в стари сгради, така и при първоначално инсталиране в нови.

Алуминиевите радиатори под собствената ни марка  се произвеждат изцяло в Италия, чрез леене под налягане на алуминиева сплав, процес, извършен в съответствие с европейските стандарти, използвайки само сертифицирани суровини. Алуминият, използван за създаване радиаторите се доставят директно в течно състояние от Raffmetal и спазва стандарта UNI EN 1676: 1998 .

FONDITAL

Изящният бял цвят се постига чрез двоен процес на боядисване, който гарантира яркостта и целостта на радиатора през времето: – Първият етап се състой в нанасяне на покритие чрез анафореза- това боядисване осигурява по-добро сцепление по цялата повърхност на радиатора, което прави неговото качество и цвят непроменими във времето. – Вторият етап е нанасяне на епоксидно прахово покритие, което придава стандартния бял цвят RAL 9010, което прави всяка отделна секция същия нюанс и яркост, както останалите, осигурявайки перфектно съвпадение на цвета, дори когато сглобяваните секции са от различни батерии. Техническите свойства на използвания алуминий правят нашите радиатори съвместими с всички тенденции и технологии в съвременното нискотемпературно отопление. Те се комбинират идеално с кондензни газови котли и термопомпи, и са се доказали като перфектно решение, както при замяна в стари сгради, така и при първоначално инсталиране в нови. Алуминиевите радиатори под собствената ни марка  се произвеждат изцяло в Италия, чрез леене под налягане на алуминиева сплав, процес, извършен в съответствие с европейските стандарти, използвайки само сертифицирани суровини. Алуминият, използван за създаване радиаторите се доставят директно в течно състояние от Raffmetal и спазва стандарта UNI EN 1676: 1998 .
Сравнение на продукти