Продукти

Филтри

Категории

Ценови диапазон

Производители

Вид

HERZ

HERZ Изображение

Основана през 1896 година от сем. Гебауер и сем. Лернер във Виена, ХЕРЦ Арматурен бързо се превръща в един от най-важните производители на арматура в обширния пазар на Австро-Унгарската монархия. Дори в тези ранни дни, леярното дело на компания Херц произвежда богато разнообразие от продукти за отопление, газови и водни системи, бани, пумпали за фонтани, кранове за бира и вино, използвайки технологиите на пясъчните форми. Новата политическа ситуация след Първата Световна война, която променя политическата карта на Европа, периодът между двете световни войни, белязан от хиперинфлацията, рецесията и масовата безработица и най-накрая Втората Световна война са особено трудни периоди, на които компанията устоява благодарение на непрекъснато полаганите усилия.

В годините на преустройството след 1950 е предприета една от най-важните фази на модернизация на продукцията. Това включва подобряване и опростяване на гамата от продукти, което във втората половина на 50-те години довежда до специализацията в производството на вентили за отоплителни системи. В рамките на няколко години, общо взето фабриката за арматура на Гебауер и Лернер се трансформира в отоплителния специалист за вентили ХЕРЦ, опериращ на международно ниво.

HERZ

Основана през 1896 година от сем. Гебауер и сем. Лернер във Виена, ХЕРЦ Арматурен бързо се превръща в един от най-важните производители на арматура в обширния пазар на Австро-Унгарската монархия. Дори в тези ранни дни, леярното дело на компания Херц произвежда богато разнообразие от продукти за отопление, газови и водни системи, бани, пумпали за фонтани, кранове за бира и вино , използвайки технологиите на пясъчните форми. Новата политическа ситуация след Първата Световна война, която променя политическата карта на Европа, периодът между двете световни войни, белязан от хиперинфлацията, рецесията и масовата безработица и най-накрая Втората Световна война са особено трудни периоди, на които компанията устоява благодарение на непрекъснато полаганите усилия. В годините на преустройството след 1950 е предприета една от най-важните фази на модернизация на продукцията. Това включва подобряване и опростяване на гамата от продукти, което във втората половина на 50-те години довежда до специализацията в производството на вентили за отоплителни системи . В рамките на няколко години, общо взето фабриката за арматура на Гебауер и Лернер се трансформира в отоплителния специалист за вентили ХЕР Ц , опериращ на международно ниво.
Сравнение на продукти