Продукти

Филтри

Категории

Ценови диапазон

Производители

Вид

HONEYWELL

HONEYWELL Изображение

Нека изградим бъдещето, което желаете

Сградите влияят на хората всеки момент от всеки ден. Honeywell трансформира начина, по който функционират сградите, за да помогне за подобряване на качеството на живот на хората, които ги използват. Ние помагаме на сградите, които са част от нашия живот – където работим, учим, пазаруваме, забавляваме се, получаваме грижи и пътуваме – да бъдат по-безопасни, по-продуктивни и с по-голямо енергийно съзнание.

Нашите готови сега технологии решават големи проблеми – като например как да намалим въглеродното въздействие на сградите. Ние свързваме системи, които не са проектирани да бъдат свързани, за да направим изграждането на портфолио по-лесно за управление и оптимизиране. Променяме начина, по който хората възприемат сградите, за да отговарят на техните нужди, а не на график 9-5.

HONEYWELL

Нека изградим бъдещето, което желаете Сградите влияят на хората всеки момент от всеки ден.   Honeywell трансформира начина, по който функционират сградите, за да помогне за подобряване на качеството на живот на хората, които ги използват.   Ние помагаме на сградите, които са част от нашия живот – където работим, учим, пазаруваме, забавляваме се, получаваме грижи и пътуваме – да бъдат по-безопасни, по-продуктивни и с по-голямо енергийно съзнание. Нашите готови сега технологии решават големи проблеми – като например как да намалим въглеродното въздействие на сградите.   Ние свързваме системи, които не са проектирани да бъдат свързани, за да направим изграждането на портфолио по-лесно за управление и оптимизиране.   Променяме начина, по който хората възприемат сградите, за да отговарят на техните нужди, а не на график 9-5.
Сравнение на продукти