Продукти

Филтри

Категории

Ценови диапазон

Производители

Вид

VIESSMANN

VIESSMANN Изображение

Viessmann Group е една от водещите международни компании, производители на отоплителни, индустриални и охладителни системи. В основаното през 1917 г. семейно предприятие работят над 13.000 служители, оборотът на групата Viessmann възлиза на 3,4 милиарда евро.

Viessmann е компания с международна ориентация: с 22 производствени дружества в 12 страни, търговска дейност в 68 държави, както и 120 търговски представителства по целия свят. 56 процента от оборота на компанията е реализиран от експортните дружества.

VIESSMANN

Viessmann Group е една от водещите международни компании, производители на отоплителни, индустриални и охладителни системи. В основаното през 1917 г. семейно предприятие работят над 13.000 служители, оборотът на групата Viessmann възлиза на 3,4 милиарда евро. Viessmann е компания с международна ориентация: с 22 производствени дружества в 12 страни, търговска дейност в 68 държави, както и 120 търговски представителства по целия свят. 56 процента от оборота на компанията е реализиран от експортните дружества.
Сравнение на продукти